Edit Content

Genieten @ LTS

Uitrusten in stijl

Ontspanning met luxe ligbedden, hemelbedden en een chique lounge

Op het Lichttorenstrand kunt u helemaal tot rust komen en genieten in onze ligbedden, luxe hemelbedden of in onze lounge. Het strand is speciaal ontworpen als een veilige omgeving voor uw kinderen. Laat ze vrij rondrennen, spelen in het zand en zich uitleven in onze speeltuin, allemaal onder het toeziend oog van attente ouders. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin families samen kunnen genieten van zorgeloze momenten aan zee.

Laat uw kinderen heerlijk ravotten in de speeltuin, terwijl u geniet van een glaasje champagne, frisse rosé of een homemade cocktail.

Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders heerlijk ontspannen op onze ligbedden, luxe hemelbedden of in de comfortabele lounge. Geniet van een glaasje champagne, een verfrissende cocktail, of een goed glas wijn terwijl u luistert naar het rustgevende geluid van de golven.

Knokke is de badplaats bij uitstek om te genieten!

Dit is zonder twijfel de mooiste plek aan onze Belgische kust.

Lichttorenplein

U vindt ons iets voorbij het Bureau van toerisme

Onze persoonlijke service maakt van dit strand de perfecte bestemming om uw dag aan de zee door te brengen. Indien u dus op zoek bent naar het ideale vakantie gevoel dan bent u bij ons aan het juiste adres.